domingo, 29 de octubre de 2017

Animació lectora de Mercè Company

Resultado de imagen de merce companyMercé Company va fer estudis de batxillerat i periodisme, fent de col·laboradora en diverses revistes i editorials.

És autora de més de 170 títols de llibres infantils i juvenils. La seua obra més important és la col·lecció de les Tres bessones, on la Bruixa Avorrida i les tres bessones passen per diversos contes, com pot ser Barba blava, El flautista d'Hamelín i La Caputxeta Vermella,entre molts altres. 

A banda d'aquesta col·lecció té altres obres molt destacables com: La dama del medalló (2000), Bruixes, diables i apareguts (1989), En Gil i el paraigua màgic (1982), La Bruixa Bufuruda (1983) i La història d'Ernest (1985).

L'animació lectora es va centrar en un teatre de les tres bessones, on recorren diversos contes. 
Per a contar les històries van utilitzar titelles, representacions i interaccions amb el públic, com per exemple dir tots junts la frase final del conte o la formula per a adormir a les tres bessones. Per últim ens van donar bombetes perquè tots tirarem quan s'acabara el conte. 
Em va agradar molt, un vocabulari correcte, molt entretingut i a banda van crear diàlegs, imitar veus, i grans decorats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario