domingo, 29 de octubre de 2017

Valoració de l'assignatura

L'assignatura de literatura infantil i juvenil catalana m'ha agradat molt i la veig molt útil i convenient per a tots els mestres. 
Resultado de imagen de valoracionsÉs cert que no pensava que fos així. Creia que anava a ser una muntonada de teoria per a estudiar i poder aprovar l'examen. 

La teoria és molt amena, i la professora ens ho ha explicat tot molt bé, amb molta interacció. Que al fi és com millor s'entén tot. 
I pel que fa a la part pràctica ha sigut molt pràctica. Que de vegades la part pràctica és molt avorrida, aquesta no. 

Animació lectora de Carme Miquel



Carme Miquel va ser la nostra autora per a fer l'animació lectora. De Carme Miquel podem destacar que ha sigut una de les defensores de l'ensenyament en valencià i la renovació pedagògica.
Resultado de imagen de carme miquel

Per totes les seues accions ha rebut premis com el Premi d'Honor Jaume I, Miquelet d'Honor per la societat Coral el Micalet de València i Porrot d'Honor de les Lletres Valencianes de Silla. 

Carme Miquel és escriptora de literatura infantil i juvenil. Algunes de les seues obres són: Barrets barata rialles (1984), La tortuga Caterina (2002), La rabosa viatgera (1995), A cau d'orella (1997) i Cartes perfumades (2006), entre molts altres. 

Per últim hem de destacar els contes de la col·lecció de Marc, llibres per a primers lectors, didàctics i amb seqüències didàctiques al final del llibre per poder treballar-lo a classe. 
D'aquests contes cal dir que juga amb les paraules creant rimes i aconseguint musicalitat a totes les pàgines. 

Animació lectora de Mercè Company

Resultado de imagen de merce companyMercé Company va fer estudis de batxillerat i periodisme, fent de col·laboradora en diverses revistes i editorials.

És autora de més de 170 títols de llibres infantils i juvenils. La seua obra més important és la col·lecció de les Tres bessones, on la Bruixa Avorrida i les tres bessones passen per diversos contes, com pot ser Barba blava, El flautista d'Hamelín i La Caputxeta Vermella,entre molts altres. 

A banda d'aquesta col·lecció té altres obres molt destacables com: La dama del medalló (2000), Bruixes, diables i apareguts (1989), En Gil i el paraigua màgic (1982), La Bruixa Bufuruda (1983) i La història d'Ernest (1985).

Animació lectora de Jules Verne

Resultado de imagen de jules verne
Jules Verne va ser un escriptor francés destacable en la ciència-ficció i per anar avançat en comparació a la seua època.

Aquest escritor és conegut per les seues novel·les, on els temes principals són els avanços científics, com submarí, globus, i telègraf. 

A més a més és un dels autors més traduïts de tots els temps. 

Les seues obres més rellevants poden ser: Cinc setmanes en globus (1863), Viatge al centre de la terra (1864), Vint mil llegües de viatge submarí (1869), La volta al món en vuitanta dies (1873).