sábado, 28 de octubre de 2017

Animació lectora de Charles Perrault



Resultado de imagen
Charles Perrault va estudiar a les millors escoles i es va graduar en dret. 
Al temps va decidir que volia dedicar-se a la literatura i va ser membre fundador de l'Acadèmia de les Ciències i Secretari de l'Acadèmia francesa. 

Va escriure contes infantils com Cigronet (1697), El gat amb botes (1697) i Barba blava (1697), entre molts altres. 
Tots els seus contes són fantàstic, per això els protagonistes són personatges encantats. A més a més, inclouen una moralitat al final del llibre per fer una reflexió final.

A banda dels contes infantils va escriure poemes, com El Segle de Lluís el Gran (1687) i Comparació entre antics i moderns (1688).
Aquest grup per a contar la informació de l'autor van fer un vídeo animat, molt lleuger i fàcil d'entendre. A banda, van fer una interpretació senzilla però molt bona. 
Tractava d'una xiqueta que el seu avi li conta històries i ella li diu a les companyes del col·legi que el llibre que més li agrada és la caputxeta vermella i amb aquesta interpretació van enllaçar un teatre d'ombres. 

Pel que fa a la interpretació, senzilla però molt bona, el teatre d'ombres a escala de llengua oral molt bé, no obstant això, van llegir la narració. I el vídeo d'informació tot un èxit. 

Un bon treball, allò que és senzill, també és bonic. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario