sábado, 28 de octubre de 2017

Animació lectora de Enric Lluch

Imagen relacionada
Enric Lluch és llicenciat en història i exerceix com a professor d'educació secundària. Va començar a escriure fa més de 40 anys, decantant-se per la narrativa. 

Ha escrit obres com El rei Panxut redola i el rei Primal s'envola (2007), Contes de les coses que pengen del cel (1996) i En quin cap cap? (1999), entre molts altres. 
Han destacat El bagul dels monstres (2010), una col·lecció que tracten de mostres diferents i simpàtics per fer riure als xiquets. 

Per tot açò, ha rebut premis com el premi ciutat de Torrent de narrativa juvenil (2007), Guardó d'or de la ciutat d'Algemesí (2010) i Premi Carmesina de narrativa infantil (2013), entre molts altres. 
Com a presentació de l'autor van posar un vídeo on eixia Enric Lluch parlant i contant un poc de la seua biografia i tots vam pensar que era un vídeo d'internet. 
No obstant això va ser un vídeo que els va gravar exclusivament per a ells. Ja que van contactar amb ell. Un gran treball i molt bona idea. 

Per a representar el Bagul dels monstres va eixir un d'ells com a científic i anava presentant monstres, a cada monstre li agradava fer una cosa, per exemple menjar roba, jugar al futbol... Aleshores agafaven voluntaris i feien participar a tots. Això feia que estiguérem més pendent del que feien que del vocabulari i les correccions que podríem fer. 

A pesar de ser llibres de primers lectors ho van escenificar de meravella. Em va agradar molt la interpretació, molt divertida i interactiva. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario