sábado, 28 de octubre de 2017

Animació lectora de Teresa Duran

Imagen relacionadaTeresa Duran és pedagoga, dissenyadora i escriptora coneguda per la meravellosa narració de contes i rondalles. 

D'ella cal destacar que ha escrit més de 100 llibres infantils i juvenils. Entre ells: L'home invisible, Els tres consells, El gat i el ratolí, L'arbre, A les fosques, El pitjor llop, Barba blava i Secrets de la selva fosca. 

Ha escrit llibres interculturals i abans de cada conte, parla de l'origen, de per què l'ha adaptat i com. A més a més Teresa Duran ha escrit moltes faules que destaquen per la moralina final. 

Ha sigut guanyadora del Premi Josep M. Folch i Torres, Premi de Literatura Catalana, Llibreter i Premi Ciutat d'Olot de Novel·la, entre molts altres.

L'animació dels contes de Teresa Duran va ser una escenificació d'una aula i entre ells contaven qui era Teresa Duran. 
Els contes eren representats en titelles, un teatre, i teatre d'ombres. Les representacions van ser innovadores i divertides. 
Els titelles eren 3D i estaven col·locades darrere d'un llençol en alt i les ombres no eren titelles, les feien amb les mans. 
Aquestes representacions cridaven l'atenció del públic i feien que no ens adonarem del vocabulari. No obstant això, segurament van utilitzar un vocabulari correcte.

Em van agradar molt els diferents tipus de representar un llibre i va ser entretinguda i divertida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario